Töihin Lemon Treelle?

Työpaikkailmoitus

Julkaistu 26.07.2018, voimassa 31.08.2018 asti.

Kiinnostaako kirjanpitotyö modernissa tilitoimistossa? Lemon Treellä ei pipo purista päätä eivätkä mapit notku hyllyissä. Jos sinulla on kokemusta tilitoimistotyöstä ja haluat osaksi nuorekasta ja rentoa porukkaa, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Työnkuva

Tässä tehtävässä hoidat omaa asiakaskantaasi, joka koostuu kymmenistä pienehköistä asiakasyrityksistä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja palkanlaskennasta sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Työssäsi kohtaat kaikenlaisia yrittäjiä aina muusikosta valokuvaajaan ja parturikampaajasta tatuointiartistiin.

Oman asiakaskannan itsenäinen hallinta tuo vastuuta, mutta myös vapauksia. Tarjoamme sinulle vapaat työajat sekä mahdollisuuden etätöihin - voit siis sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi!

Toimitilat

Toimistomme sijaitsee Helsingin Siltasaaressa upean arvokiinteistön kivijalassa. Modernit ja omalaatuiset tilat kruunaa kaunis merinäköala etelään! Täällä tulet työskentelemään osana kymmenen hengen osaavaa tiimiä. Meillä on mahtava porukka ja aidosti avoin, hauska ja lämmin työilmapiiri. Useimpina päivinä toimistolla seikkailee myös ranskanbulldoggi Nuppu.

Palkkaus

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus 01.10.2018 ja palkka sopimuksen mukaan.

Vaatimukset

Haemme tiimiimme ammattitaitoisia, sosiaalisia ja ystävällisiä henkilöitä, jotka haluavat tehdä asiat oikein ja kunnolla.

Sinulla tulee olla monipuolista kirjanpidon kokemusta jo muutaman vuoden ajalta. Olet hoitanut itsenäisesti useiden pienyritysten kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja tilinpäätöksiä. Odotamme sinulta vastuullisuuden ja tarkkuuden lisäksi myös hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oikeata halua auttaa asiakkaitamme.

Hakeminen

Hakemukset osoitteeseen rekry@lemontree.fi. Suosittelemme hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä etenemme hakuprosessissa heti potentiaalisen henkilön löydyttyä.