Kirjanpitäjäksi Lemon Treelle?

Työpaikkailmoitus

Julkaistu 05.10.2018, voimassa 31.10.2018 asti.

Lemon Tree on vauhdikkaasti kasvava tulevaisuuden tilitoimisto, joka haluaa tehdä pienyrittäjän elämästä mahdollisimman helppoa. Toimintamme kulmakivi on mukava ja asiantunteva henkilöstö sekä erinomainen työilmapiiri. Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka, josta jokainen työntekijä voi olla aidosti ylpeä.

Kirjanpitäjä

Etsimme kirjanpidon ammattilaista osaksi kymmenen hengen taloushallintotiimiä. Työssäsi vastaat omasta asiakaskannastasi ja huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Keskeinen osa työnkuvaa on myös asiakasyritysten konsultointi ja heidän taloushallintoprosessien kehittäminen.

Toivomme sinulta

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta monipuolista kokemusta tilitoimistotyöstä ja halua kehittää ammattitaitoasi. Olet helposti lähestyttävä, arvostat rentoa työilmapiiriä ja haluat olla osa dynaamista, eteenpäin katsovaa tiimiä.

Miksi juuri meille

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan työn mukavassa ja innostavassa työympäristössä. Tukena työssäsi sinulla on taloushallintotiimimme kokeneet asiantuntijat ja kollegat. Vapaat työajat ja etätyömahdollisuus ovat meillä itsestäännselvyyksiä ja itsensä kehittäminen sekä jatkuva kouluttautuminen luonnollinen osa toimintaamme. Olemme matalahierarkinen ja joustava organisaatio, jossa on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseensä.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus 01.12.2018 tai sopimuksen mukaan.


lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@lemontree.fi. Suosittelemme hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä etenemme hakuprosessissa heti potentiaalisen henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Lemon Treen henkilöstövastaava Valtteri Virtanen, puh. 040 741 6598 / rekry@lemontree.fi