Kirjanpitäjäksi Lemon Treelle?

Työpaikkailmoitus

Julkaistu 02.08.2019, voimassa 31.08.2019 asti.

Lemon Tree on vauhdikkaasti kasvava tulevaisuuden tilitoimisto, joka haluaa tehdä pienyrittäjän elämästä mahdollisimman helppoa. Toimintamme kulmakiviä ovat mukava ja asiantunteva henkilöstö sekä erinomainen työilmapiiri. Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka, josta jokainen työntekijä voi olla aidosti ylpeä.

Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä

Etsimme lisää taloushallinnon ammattilaisia tukemaan voimakasta kasvuamme. Haemme nyt kolmea uutta kirjanpitäjää tuottamaan taloushallintopalveluja uusille asiakkaillemme. Työssäsi vastaat omasta asiakaskannastasi ja huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidoistaan sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Keskeinen osa työnkuvaa on myös uusien asiakkaiden ”sisäänajaminen” sekä asiakasyritysten konsultointi kirjanpito- ja veroasioissa. Tukena työssäsi sinulla on yli kymmenen hengen taloushallintotiimimme kokeneet asiantuntijat ja kollegat.

Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet helposti lähestyttävä, arvostat rentoa työilmapiiriä ja haluat olla osa dynaamista, eteenpäin katsovaa tiimiä. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta tilitoimistotyöstä ja haluat kehittää ammattitaitoasi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vapaan työn mukavassa ja nykyaikaisessa työympäristössä. Luottamukseen perustuva työsuhde, omat asiakkaat sekä modernit ohjelmistot mahdollistavat erittäin vapaat työajat ja käytännössä rajattoman etätyömahdollisuuden. Lemontreeläisenä pääset nauttimaan myös mm. markkinoiden parhaasta työterveyshuollosta, hyvistä eduista ja ronskista virkistysbudjetista. Olemme matalahierarkkinen ja joustava organisaatio, jossa on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseensä.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkka sopimuksen mukaan. Aloitus sopimuksen mukaan syys-marraskuussa.


Jos työ Lemon Treellä kuulostaa sinulle oikealta, lähetä hakemus pian sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen 31.08.2019 mennessä osoitteeseen rekry@lemontree.fi.